Win gratis kaarten Steengroevetheater

30 juli 2019

Menigeen heeft er lang naar uitgekeken, maar volgende week is het dan zover: na een jaar pauze zijn er weer voorstellingen in het fameuze Steengroevetheater. Tegen het feeërieke decor van de Winterswijkse kalkgroeve voert een groot gezelschap van musici, dansers en acteurs een bewerking van Mozarts opera Die Zauberflöte op. Een sprookjesachtig kijk- en luisterspektakel voor jong en oud, dat voor iedereen, operaliefhebber of niet, een bijzondere ervaring zal worden.
In de vorige editie van de 50+Krant (4 juni) is al uitvoerig aandacht besteed aan dit evenement met onder andere een interview met hoofdgast en zanger Marco Bakker.  Het loopt inmiddels storm met de voorverkoop voor de voorstellingen, maar het Steengroevetheater heeft speciaal voor de lezers van de 50+Krant twee vrijkaartjes ter beschikking gesteld voor de première op dinsdag 6 augustus. Wij verloten die kaarten onder de inzenders van de antwoorden op de volgende quiz:

  1. Die Zauberflöte werd al eens eerder opgevoerd in de Steengroeve. In welk jaar was dat?
  2. Welke zangstem heeft Marco Bakker?
  3. Welke zanger vertaalde de tekst van de opera voor dit evenement?

Onder de goede inzendingen verloten wij 1 x 2 kaarten voor de voorstelling van dinsdagavond 6 augustus.

Stuur uw oplossing uiterlijk vrijdag 2 augustus 23.59 uur per mail naar redactie@devijftigpluskrant.nl  en vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer(s). De winnaar krijgt zaterdag 3 augustus telefonisch bericht. De gewonnen kaartjes worden op naam gesteld en kunnen worden afgehaald aan de kassa van het Steengroevetheater op de avond van de voorstelling.

Meer informatie over de voorstellingen: www.steengroevetheater.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen