Winterswijkers mogen foto’s maken voor wanden gemeentekantoor

24 januari 2018

WINTERSWIJK – De gemeente Winterswijk wil een aantal vergaderruimtes en de publieksruimte in het gemeentekantoor een Winterswijkse aanblik geven. Inwoners worden daarom opgeroepen zelfgemaakte foto’s daarvoor in te sturen. Dat kan een foto zijn van het landschap, een gebouw of een ander mooi beeld van Winterswijk en zijn buurtschappen.
De geselecteerde foto’s zullen groot aan de wanden komen te hangen en/of worden gepubliceerd in de gemeentegids 2018-2019. Een interne werkgroep kiest uit de inzendingen de mooiste en meest bruikbare foto’s. De winnaars worden beloond met een cadeaubon van € 100. De winnende foto’s worden eigendom van de gemeente Winterswijk die ze rechtenvrij gebruikt.

Foto’s moeten uiterlijk vrijdag 30 maart gemaild worden naar gebouwenbeheer@winterswijk.nl onder vermelding van ‘Foto Winterswijkse aanblik’. Het beeldmateriaal moet een zo hoog mogelijke resolutie hebben. De isowaarde dient zo laag mogelijk te zijn, bij voorkeur iso 100. Belangrijk is dat de foto in zijn totaliteit scherp en helder van kleur is. De gemeente wil graag horizontale foto’s. Vermeld bij inzending naam en telefoonnummer en geef ook een korte omschrijving van de gemaakte foto. Voor vragen kan men bellen met het team Facilitaire Zaken via (0543) 543 543.

Foto: een foto uit de jongste gemeentegids van de omgeving van het Vriezenhuis. (Foto Jan Ruesink)


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen