‘Winterswijkse 3D-printer voor elke inwoner’

22 maart 2018

WINTERSWIJK – Op donderdag 29 maart van 16.00 tot 18.00 uur wordt er weer een 3D Café georganiseerd in het 3DXperience Centrum op het Beatrixpark 22 te Winterswijk. De inleiding wordt verzorgd door Koen Mentink van Hittech Bihca. Onderwerp is de introductie van een 3D printer zelfbouwpakket.

In samenwerking met het voormalige WIC en het Technieklokaal wordt een project opgestart om zelf een 3D printer te bouwen. In eerste instantie vooral gericht op de jeugd, maar de gedachte is dat iedere Winterswijker op termijn 3D printer in huis kan krijgen. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over dit project en de verdere plannen.

Het 3DXperience Centrum is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, onderwijs en professionals rondom het 3D printen en aanverwante technologieën. Bij de 3D Café wordt kennis gedeeld en gediscussieerd over vraagstukken rondom 3D printen en de mogelijkheden die 3D printen kan bieden. Er worden korte presentaties gehouden over diverse ontwikkelingen rondom het 3D printen. De entree is gratis. Aanmelden kan via www.3DXperience.eu

Foto: de Opiliones, een in Winterswijk ontworpen en gemaakte 3D-printer


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen