Zangeres Do stergast op Nieuwjaarsconcert KWOV

13 december 2019

WINTERSWIJK – Zangeres Do is de stergast op het nieuwjaarsconcert van KWOV op zondag 5 januari. Do is vooral bekend van haar hit Heaven en het duet Voorbij met Marco Borsato. Het concert in Theater de Storm begint om 14.00 uur.
Voor de pauze treedt de slagwerkgroep op. Naast dat zij via een opzwepend Zuid-Amerikaans muziekstuk nog weer even teruggaan naar de Top2000 met Bohemian Rapsody, wordt met een onderlinge battle uitgemaakt wie de slagwerkkoning van het jaar is.  En uiteraard kan een verrassende toegift, zoals van de slagwerkgroep mag worden verwacht, niet ontbreken.
Daarna verschijnt de harmonie voor het eerst op het podium met haar nieuwe dirigent Christian Ansink. Sinds 18 november staat het orkest onder zijn leiding. Met onder andere de herkenbare melodieën uit de opera Carmen, het lentegevoel uit The Hounds of Spring van Alfred Reed en de Florentiner Marsch van Fučik wordt het jaar muzikaal ingeluid.
Na de pauze is het de beurt aan zangeres Do, onder begeleiding van het orkest en een combo. Het gevoelige Heaven, het ritmische en herkenbare Fly me to the Moon en het swingende Let’s get loud laten haar veelzijdigheid goed horen. Met haar versie van Hij gelooft in mij liet ze bij het tv-programma De beste zangers van Nederland een onuitwisbare indruk achter. Uiteraard ontbreekt ook dat nummer niet op de setlijst. Kaarten zijn nog te koop bij Theater de Storm en kosten €24,50, inclusief garderobe en een drankje in de pauze.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen