Zondag Wereldlichtjesdag in Winterswijk

6 december 2017

WINTERSWIJK – Aanstaande zondag, 10 december wordt ook in Winterswijk weer Wereldlichtjesdag gehouden. Wereldlichtjesdag is de wereldwijde herdenking van alle kinderen die overleden door vroeggeboorte, ziekte, ongeluk, oorlog, honger of geweld. Het gemis is er altijd, of het nu kortere of langere tijd geleden is dat het kind overleed. Mensen die ongewild kinderloos zijn mogen een kaars aansteken voor het kind dat niet kwam. Verdriet verdient zorg en aandacht.
Overal worden om 19.00 uur lichtjes ontstoken. Door de verschillende tijdzones branden er 24 uur lang kaarsen voor deze kinderen op aarde.
18.30 uur verzamelen bij Dokter ten Havestraat. Hier worden de namen genoteerd van de kinderen. Heeft het kind waarvoor u komt geen naam gekregen dan is een koosnaam ook goed.
18.45 uur wandeling naar Openluchttheater. U krijgt een kaars, zolang de voorraad strekt. Een eigen lantaarntje meenemen mag ook (geen fakkels).
Het pad naar het Openluchttheater zal verlicht worden middels 1000 lichtjes.
19.00 uur Herdenking in Openluchttheater.
Wilt u helpen bij het aansteken van 1000 lichtjes? Is er een muziekstuk dat u zou willen horen? Neem dan contact op. Meer informatie via Whatsapp 0651925464 of telefonisch 0543-550093
Volg de laatste berichten via facebook: Wereldlichtjesdag-Winterswijk


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen