Zonnebrinkkerk krijgt oude ingang terug

22 december 2017

WINTERSWIJK – De Zonnebrinkkerk krijgt haar oorspronkelijk ingang aan de voorzijde terug. In de kerk zelf zal daarom een middenpad  gecreëerd worden tussen de banken voor de preekstoel. Bij een eventueel tekort aan zitplaatsen bij speciale diensten kunnen dan losse stoelen in het ontstane nieuwe pad geplaatst worden. Dat meldt Kerkenwerk, het orgaan van de Protestantse Gemeente Winterswijk, vandaag.
Ook het laatste deel van de kerkzaal (de zijbeuk) zal worden opgeknapt en de buitenkant krijgt een nieuwe verflaag, die in gedeelten, afhankelijk van het weer, zal worden aangebracht. Verder worden de naamletters vervangen. Het streven is in januari met de werkzaamheden te beginnen.
Binnen wordt ook gewerkt aan het geluid: er wordt een nieuw systeem aangebracht waardoor bij muziekdiensten het geluid overal hetzelfde wordt gehoord. Daardoor zullen ook (bijna) geen kabels door de kerk hoeven te worden gelegd. De ringleiding ontvangt beter geluid en zal zelf niet meer storen op andere microfoons e.d.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen