Zwaargewond slachtoffer geweldsincident aan gevolgen overleden

31 oktober 2017

Het 58-jarige slachtoffer van het geweldsincident aan de Verlengde Morsestraat in Winterswijk is op maandag 30 oktober aan zijn verwondingen overleden.
Op zondag 29 oktober rond 13.20 uur werd de politie gebeld door getuigen van een ernstig geweldsincident op straat. Het slachtoffer zou door een bestuurder van een auto met een voorwerp op zijn hoofd geslagen zijn. Na zijn daad ging deze er met de auto vandoor en liet het slachtoffer zwaar verwond achter. De politie stelde direct een onderzoek en ging op zoek naar de dader en getuigen. Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Gistermiddag kwam het bericht dat het slachtoffer in het ziekenhuis was overleden als gevolg van zijn zware verwondingen.

Opsporingsonderzoek
Het rechercheonderzoek blijft onverkort gericht op het opsporen van de verdachte van dit ernstige misdrijf.  De hoofdofficier van justitie en de leiding van de politie eenheid Oost-Nederland hebben besloten een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) in te richten.

Getuigenoproep
De recherche roept getuigen die dit misdrijf en/of de verdachte en zijn auto hebben gezien zich bij hen te melden. Mogelijk zijn er getuigen die gefilmd hebben rond het incident en hun beelden nog niet met de politie hebben gedeeld. Ook dan komt de politie graag in contact met u.

Als u meer weet van deze ernstige zaak en u heeft nog niet gesproken met de politie, belt u dan met telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op nummer 0800-7000.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen